Raymond Molvik Thormodsen

Raymond Molvik Thormodsen

FIFA Dommer 2018

Postet av Raymond Molvik Thormodsen den 21. Nov 2017

Tirsdag ble FIFA-dommerne 2018 offentliggjort. FIFA har utnevnt etter innstilling fra NFF. Der er det flere nye navn med, blant annet Kristoffer Hagenes. Hovding har nå sin egen FIFA Dommer i stallen i 2018!

Vi gratulerer Kristoffer Hagenes.

Les Hele inlegget her!Hovding Turn Trenere

Postet av Raymond Molvik Thormodsen den 10. Okt 2017

Turngruppen i TIL Hovding søker trenere snarest

 

Vi har nå stort behov for flere trenere til noen av våre barnepartier.

Dette gjelder først og fremst til Gymlek 4-5 år og Troppsgymnastikk Aspirant. Trenere lønnes etter nærmere avtale.

 

Gymlek 4-5 år er et parti for de største barnehagebarna. Her trener de grov- og finmotorikk, kroppsbeherskelse, musikk og rytmefølelse. Gymlek skjer gjennom lek/dramatisering og sangleker, og ved bruk av apparater og utstyr. Foreldre er ikke med inn i salen på dette partiet. Dette er en stor gruppe på ca 25 barn hvor vi trenger både hovedtrener og flere hjelperetrenere. Ingen erfaring er påkrevd. Treninger er torsdager 17:45-18:30.

Troppsgymnastikk Aspirant er partiet til 4. og 5.klassingene som driver med trampett og tumbling. Dette året trener også turn nybegynner 3.klasse sammen med denne gruppen. Noe erfaring med trampett/tumbling er en forutsetning. Treninger er torsdager 18:30-19:45.

Les mer på www.hovdingturn.no

Passer det ikke å trene disse partiene, så kan du kanskje bidra med noe annet?

Vi har stadig behov for flere trenere, hjelpere, styremedlemmer. Er du interessert i turn, dans og allidrett? Er du forelder til en gymnast eller ønsker du bare å engasjere deg i nærområdet? Vi har helt sikkert bruk for din kompetanse. Hjelp oss å opprettholde et godt fritidstilbud til barna i Åsane Nord

 

Er du interessert eller bare nysgjerrig?

Ta kontakt med Cathrin Eikenes tlf 911 54 603

eller send oss en mail på post@hovdingturn.no.

Trenere
Se herHovding Turn

Postet av Raymond Molvik Thormodsen den 10. Okt 2017

Hovding turn med flotte presentasjoner i dag på kretskonkurransen i laksevåghsllen i dag. 2,3,4 og 7 plass. Gratulerer til gymnaster og trenere.

Se Bilder her!Powered by: Bloc