Hovding med i nærmiljøprosjekt

Postet av Hovding den 10. Des 2010

Det er under etablering et nærmiljøprosjekt kalt:

 Åsane nord, et godt sted å bo.

På bildet: Bernt Forstønen, prest Haukås nærkirke, Remi Andrè Taule, FAU leder Regnbuen Barnehage, Atle rasmussen, foreldrerepresentant Regnbuen barnehage, Leif Gripsgård, FAU Hordvik skole og Kjetil Jordal, Fau leder Haukås skole og Leder T&IL Hovding. Eli Mymel Haukås fra Haukås Musikklag og Øystein Kallekleiv fra Hordvik Musikklag var ikke tilstede da bildene ble tatt.

Vi har behov for at noen ivaretar vårt nærmiljø i den fasen vi er i dag. Det forventes stor utbygging av både næring og boenheter vårt nærmiljø. Vi ønsker å være med på å påvirke hvordan vårt "nye" område utvikles.

Vi mener at et nærmiljø må bestå av de fire viktige stolpene i et hvert samfunn, Skole, Idrett, Kirke og Kultur. Representanter for disse er nå samlet i Åsane nord, et godt sted å bo.

Samtidig ved å stå samlet kan vi bli hørt i viktige saker. Sjekk oss ut på Facebook Åsane Nord et godt sted å bo.

Sjekk også omtale i Åsane tidene:

Artikkel ÅT Nærmiljøprosjekt

Vi oppfordrer alle i vårt nærmiljø til å støtte opp om tiltaket.Fremgangsmåte for å booke klubbhuset

Postet av Hovding den 30. Nov 2010

Nå er det laget en manual som beskriver i detalj hvordan du kan reserevere Klubbhuset. Ved å gå inn på "KLUBBHUS" på menyen og under "bruk og utleie" finner du en link som beskriver hvordan du kan reservere klubbhuset i ukedager. Det er nødvendig med passord og dette får du fra gruppeleder. Samme passordet benyttes hver gang, så legg deg det på minne.  Manualen finner du også her.


TURN

Postet av Hovding den 11. Okt 2010FRIIDRETT

Postet av Hovding den 11. Okt 2010FOTBALL

Postet av Hovding den 11. Okt 2010NYHETER

Postet av Hovding den 11. Okt 2010Støtt Hovding når du tipper

Postet av Hovding den 11. Okt 2010

Registrer ditt spillkort på organisasjonsnummeret til Hovding

Hovdings organisasjonsnummer er alt du trenger å oppgi til din kommisjonær. Da vil 5% av det du tipper for gå til Hovding!

983840922 er vårt organisasjonsnummer. Husker du ikke dette kan du bare spørre kommisjonæren om denne har det. Tusen takk!Test fra Hovedstyret

Postet av Hovding den 11. Okt 2010

Dette blir nok en test Og nok en test


Levert av IdrettenOnline