Trener 1-kurs Friidrett i Leikvanghallen

Postet av Hovding den 6. Okt 2015

17.-18. oktober arrangeres første del av Trener 1-kurset i Leikvanghallen. Andre del arrangeres 14.-15. november samme sted. Påmeldingsfrist er onsdag 14. oktober kl 23.00. Klikk her for påmelding. Det er per i dag 18 påmeldte.Kurslærere er Matias Lavik, Endre Raa, Henning Hofstad, Gro Næsheim-Bjørkvik og Knut Inge Sletten. Program finner du her.


Trener 1-kurset retter seg mot trenere for ungdom, og er neste steg i trenerløypa etter Friidrett for barn-kurset. På trener 1-kurset går en gjennom grunnleggende friidrettsteknikker, trenerrollen, treningslære, treningsplanlegging og førstehjelp. Etter endt kurs er man i stand til å legge opp til god friidrettstrening for 13-16 åringer. Kurset er på 40 timer, og tas over to helger. Kursplan med informasjon om kurset finner du her.Deltakeravgiften er på kroner 600, og blir fakturert i etterkant av kurset. Informasjon om alle trener 1-kursene i høst, inklusive Bærum førstkommende helg, finner du her.Er det noen hos dere dette kan være aktuelt for?Ung:leder

Alle som har gjennomført Ung:leder vil få dekket alle reisekostnader i forbindelse kurset med opptil 1.000 kroner. Det vil si at vi dekker 200 kroner for en deltaker med 200 som reiseutgift, og vi dekker 1.000 kroner for en deltaker med reiseutgift på 1.200 kroner. Etter endt kurs vil vi sende ut et spørreskjema til de aktuelle deltakerne, og utbetale ut i fra dette.

Med vennlig hilsenMatias Lavik

Seksjonsleder barn, ungdom & kompetanse

Tlf: 452 04 125

www.friidrett.no


Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline