Er du interessert i å bidra og påvirke Hovdings fremtid?

Postet av Hovding den 25. Jan 2013

Det er mange måter å ta del i et idrettslag! Nå trenger vi deg!

Hovding er et tradisjonsrikt idrettslag som har eksistert siden 1936. Mange tusen barn og voksne fra området, og utenifra, har vært medlemmer i Hovding siden oppstarten. Se hvordan du kan bidra.

 

 Vi har alltid hatt et fokus på bredden i Hovding og har tilstrebet å ha et størst mulig idrettslig tilbud til i hovedsak barn. Mange har hatt tiår med utvikling som medlem, trenere og ledere i forskjellige funksjoner. Mao er det noen som har fått et livslangt forhold til Hovding, og mangt et vennskap og sosialt nettverk er bygget opp rundt deltagelse i Hovding.

Vi er i stadig utvikling og vårt nærområdet vokser. Vi er i dag ca 600 medlemmer, ganske jevnt fordelt på jenter/kvinner og gutter/menn.

Alle idrettslag slutter opp om Norges spesielle og tradisjonsrike styrke, frivillighet. Vi som alle andre idrettslag er avhengig at foreldre og andre intresserte bidrar.

Kanskje føler du at du selv ikke har idrettslig kompetanse, men vi trenger deg også! Vi vil utfordre deg til  vurdere om nettopp du kunne tenke deg å bidra i idrettslagets styrer. Vi trenger blant annet flere til Idrettslagets hovedstyre og det er ikke nødvendig med noe erfaring eller kompetanse fra slikt arbeid. Det viktigste er engasjement.

Pirrer dette din nysgjerrighet, ta kontakt med Kjetil Jordal for en prat om hvordan vi arbeider, hvor mye (lite?) tid dette vil medføre for deg og ta rede på om vi kan gjøre noe sammen for Hovding.

Mail Kjetil Jordal: kjitta2@hotmail.com

Telefon:            954 22 330  
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline